DSpace Repository
ผลของการทำแห้งด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่งและการเคลือบด้วยไคโตซานต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์พืชวงศ์ขิงแห้ง
Login
DSpace Home
→
Walai
→
Walai2553-2557
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ผลของการทำแห้งด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่งและการเคลือบด้วยไคโตซานต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์พืชวงศ์ขิงแห้ง
ยาตรา ยมสูงเนิน
URI:
https://buuir.buu.ac.th/xmlui/handle/1234567890/15351
Date:
2553
Abstract:
-
Description:
วิทยานิพนธ์ (วทม)--มหาวิทยาลัยบูรพา,2553
Show full item record
Files in this item
Name:
bibliography.pdf
Size:
193.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Walai2553-2557
[1675]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register