DSpace Repository
ผลของการทำแห้งด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่งและการเคลือบด้วยไคโตซานต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์พืชวงศ์ขิงแห้ง
Login
DSpace Home
→
Walai
→
Walai2553-2557
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ผลของการทำแห้งด้วยไอน้ำร้อนยวดยิ่งและการเคลือบด้วยไคโตซานต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์พืชวงศ์ขิงแห้ง
ยาตรา ยมสูงเนิน
URI:
https://buuir.buu.ac.th/xmlui/handle/1234567890/15351
Date:
2553
Description:
วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--มหาวิทยาลัยบูรพา,2553
Show full item record
Files in this item
Name:
title.pdf
Size:
250.5Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter1.pdf
Size:
88.67Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter2.pdf
Size:
464.1Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter3.pdf
Size:
118.8Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter4(54-106).pdf
Size:
535.8Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter4(107-152).pdf
Size:
1.153Mb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
chapter5.pdf
Size:
335.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
bibliography.pdf
Size:
193.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
appendix.pdf
Size:
490.6Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Walai2553-2557
[1660]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register