DSpace Repository
ปัจจัยหลักในการเลือกไวน์สำหรับนำเสนอลูกค้าในร้านอาหารเขตบางแสน.
Login
DSpace Home
→
Faculty of Humanities and Social Science
→
รายงานการวิจัย (Research Reports)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ปัจจัยหลักในการเลือกไวน์สำหรับนำเสนอลูกค้าในร้านอาหารเขตบางแสน.
กมลชนก เศรษฐบุตร
URI:
http://dspace.lib.buu.ac.th/xmlui/handle/1234567890/1805
Date:
2559
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
รายงานการวิจัย (Research Reports)
[206]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register